APA:
کپییزدانی، فاطمه، رفتنی امیری، زینب، و شهیری طبرستانی، هدی. (1400). تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن. علوم غذایی و تغذیه، 18(3 (پیاپی 71) )، 55-68. SID. https://sid.ir/paper/953944/fa
Vancouver:
کپییزدانی فاطمه، رفتنی امیری زینب، شهیری طبرستانی هدی. تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(3 (پیاپی 71) ):55-68. Available from: https://sid.ir/paper/953944/fa
IEEE:
کپیفاطمه یزدانی، زینب رفتنی امیری، و هدی شهیری طبرستانی، “تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 3 (پیاپی 71) ، pp. 55–68، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953944/fa