APA:
کپیلطیفی، زهرا، غفوری، زهرا، منوچهری، شیما، خاکی آرانی، سمانه، دانش نیا، میلاد، روزبه نصیرایی، لیلا، و جعفریان، سارا. (1400). بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم غذایی و تغذیه، 18(3 (پیاپی 71) )، 125-139. SID. https://sid.ir/paper/953945/fa
Vancouver:
کپیلطیفی زهرا، غفوری زهرا، منوچهری شیما، خاکی آرانی سمانه، دانش نیا میلاد، روزبه نصیرایی لیلا، جعفریان سارا. بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(3 (پیاپی 71) ):125-139. Available from: https://sid.ir/paper/953945/fa
IEEE:
کپیزهرا لطیفی، زهرا غفوری، شیما منوچهری، سمانه خاکی آرانی، میلاد دانش نیا، لیلا روزبه نصیرایی، و سارا جعفریان، “بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 3 (پیاپی 71) ، pp. 125–139، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953945/fa