APA:
کپیفلاح، مریم، روحی، میلاد، صادقی، احسان، سرلک، زهرا، علی زاده مقدم، مجید، و محمدی، رضا. (1399). بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, ساختاری, آنتی اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(4 )، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/957343/fa
Vancouver:
کپیفلاح مریم، روحی میلاد، صادقی احسان، سرلک زهرا، علی زاده مقدم مجید، محمدی رضا. بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, ساختاری, آنتی اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(4 ):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/957343/fa
IEEE:
کپیمریم فلاح، میلاد روحی، احسان صادقی، زهرا سرلک، مجید علی زاده مقدم، و رضا محمدی، “بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, ساختاری, آنتی اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 ، pp. 93–102، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957343/fa