APA:
کپینصری، فاطمه، برزگر، حسن، علیزاده بهبهانی، بهروز، و جوینده، حسین. (1399). بررسی اثر پودر خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی خیارشور طی مدت زمان نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(4 )، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/957801/fa
Vancouver:
کپینصری فاطمه، برزگر حسن، علیزاده بهبهانی بهروز، جوینده حسین. بررسی اثر پودر خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی خیارشور طی مدت زمان نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(4 ):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/957801/fa
IEEE:
کپیفاطمه نصری، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، و حسین جوینده، “بررسی اثر پودر خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی خیارشور طی مدت زمان نگهداری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 ، pp. 61–70، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957801/fa