APA:
کپیمیلانی، الناز، شهیدی، فخری، انصاری فر، الهام، خلیلیان موحد، محمد، و صالحی پور، فریده. (1400). ارزیابی کارایی آرد کامل دانه خربزه در فرمولاسیون غلات صبحانه. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(2 )، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/958526/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، شهیدی فخری، انصاری فر الهام، خلیلیان موحد محمد، صالحی پور فریده. ارزیابی کارایی آرد کامل دانه خربزه در فرمولاسیون غلات صبحانه. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(2 ):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/958526/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، فخری شهیدی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان موحد، و فریده صالحی پور، “ارزیابی کارایی آرد کامل دانه خربزه در فرمولاسیون غلات صبحانه،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 ، pp. 79–88، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/958526/fa