APA:
کپیصادق پور فیروزآباد، الناز، عبدی، احمد، و عباسی دلویی، آسیه. (1399). اثر تمرین مقاومتی همراه با مصرف عصاره آبی سیر (Allium sativum L. ) بر بیان نسبی CTRP3, سطوح IL-6 در بافت چربی و مقاومت به انسولین موش های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(4 )، 11-19. SID. https://sid.ir/paper/961131/fa
Vancouver:
کپیصادق پور فیروزآباد الناز، عبدی احمد، عباسی دلویی آسیه. اثر تمرین مقاومتی همراه با مصرف عصاره آبی سیر (Allium sativum L. ) بر بیان نسبی CTRP3, سطوح IL-6 در بافت چربی و مقاومت به انسولین موش های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(4 ):11-19. Available from: https://sid.ir/paper/961131/fa
IEEE:
کپیالناز صادق پور فیروزآباد، احمد عبدی، و آسیه عباسی دلویی، “اثر تمرین مقاومتی همراه با مصرف عصاره آبی سیر (Allium sativum L. ) بر بیان نسبی CTRP3, سطوح IL-6 در بافت چربی و مقاومت به انسولین موش های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 ، pp. 11–19، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961131/fa