APA:
کپیمدرس مصدق، منیره، مدرسی، مژگان، نماینده، سیده مهدیه، میرزایی، مسعود، جبین زاده، مهدیه، شاهدی پور، شیدا، میرجلیلی، زهره، نجاری، زینب، و نجارزاده، آزاده. (1399). مقایسه تاثیر نان های حاوی پودر کنجد و بذر کتان روی فشارخون در بیماران مبتلا به پرفشاری خون مرحله 1. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 28(10 )، 3153-3163. SID. https://sid.ir/paper/962587/fa
Vancouver:
کپیمدرس مصدق منیره، مدرسی مژگان، نماینده سیده مهدیه، میرزایی مسعود، جبین زاده مهدیه، شاهدی پور شیدا، میرجلیلی زهره، نجاری زینب، نجارزاده آزاده. مقایسه تاثیر نان های حاوی پودر کنجد و بذر کتان روی فشارخون در بیماران مبتلا به پرفشاری خون مرحله 1. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1399؛28(10 ):3153-3163. Available from: https://sid.ir/paper/962587/fa
IEEE:
کپیمنیره مدرس مصدق، مژگان مدرسی، سیده مهدیه نماینده، مسعود میرزایی، مهدیه جبین زاده، شیدا شاهدی پور، زهره میرجلیلی، زینب نجاری، و آزاده نجارزاده، “مقایسه تاثیر نان های حاوی پودر کنجد و بذر کتان روی فشارخون در بیماران مبتلا به پرفشاری خون مرحله 1،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 28، no. 10 ، pp. 3153–3163، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/962587/fa