مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

302
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

89
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرمولاسیون و کنترل فیزیکوشیمیایی شیاف واژینال حاوی اسانس زیره سبز

صفحات

 صفحه شروع 237 | صفحه پایان 243

چکیده

 سابقه و هدف: ولوواژینیت کاندیدیایی یکی از شایع ترین انواع واژینیت های قارچی است که عامل مولد آن کاندیداآلبیکنس است. به دلیل شیوع بالای این بیماری و نیز اثرات ضد قارچی گزارش شده از زیره سبز, استفاده از اسانس میوه این گیاه جهت ساخت شیاف واژینال گیاهی پیشنهاد شد. روش بررسی: ترکیبات موجود در اسانس به روش گازکروماتوگرافی متصل به طیف سنجی جرمی شناسایی و حداقل غلظت مهارکنندگی اسانس میوه زیره سبز به روش چاهک پلیت تعیین شد. یافته ها: شیاف واژینال محتوی ١ / ٠ میلی لیتر اسانس میوه زیره سبز در ٢ گرم پایه (پلی اتیلن گلیکول) ساخته شد و خصوصیات ظاهری, یکنواختی وزن, سختی, زمان باز شدن, مقدار و یکنواختی محتوی آن بررسی شد. پایداری شیاف های حاوی اسانس میوه زیره سبز پس از ١ , ٢ و 6 ماه نگهداری در دماهای ٤ , ٢ ٥ و ٤ ٠ درجه سانتی گراد بررسی شد. نتیجه گیری: نتایج نشان دادند که شیاف های نگهداری شده در دماهای ٤ و ٢ ٥ درجه سانتی گراد خصوصیات سطحی مناسب تری دارند. با توجه به مطلوب بودن کیفیت شیاف های ساخته شده از این اسانس, می توان پس از انجام مطالعات بالینی این شیاف ها را به عنوان فرآورده مناسب جهت بهبود واژینیت های ناشی از کاندیداآلبیکنس به کار برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قلی نژادلیندی، عاطفه، عسگرپناه، ژینوس، و جعفری آذر، زهرا. (1399). فرمولاسیون و کنترل فیزیکوشیمیایی شیاف واژینال حاوی اسانس زیره سبز. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 30(3 )، 237-243. SID. https://sid.ir/paper/962920/fa

    Vancouver: کپی

    قلی نژادلیندی عاطفه، عسگرپناه ژینوس، جعفری آذر زهرا. فرمولاسیون و کنترل فیزیکوشیمیایی شیاف واژینال حاوی اسانس زیره سبز. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1399؛30(3 ):237-243. Available from: https://sid.ir/paper/962920/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه قلی نژادلیندی، ژینوس عسگرپناه، و زهرا جعفری آذر، “فرمولاسیون و کنترل فیزیکوشیمیایی شیاف واژینال حاوی اسانس زیره سبز،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 30، no. 3 ، pp. 237–243، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/962920/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button