APA:
کپیفرشاد، عباس، فاضلی، پریسا، خلیلی، بهروز، و آخوندزاده، سعید. (1387). اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی, اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(2)، 257-260. SID. https://sid.ir/paper/9641/fa
Vancouver:
کپیفرشاد عباس، فاضلی پریسا، خلیلی بهروز، آخوندزاده سعید. اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی, اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(2):257-260. Available from: https://sid.ir/paper/9641/fa
IEEE:
کپیعباس فرشاد، پریسا فاضلی، بهروز خلیلی، و سعید آخوندزاده، “اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی, اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 2، pp. 257–260، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9641/fa