مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

905
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

702
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 25

چکیده

 هدف: تعیین غلظتهای بهینه گلیسرول و زرده تخم مرغ به منظور انجماد مایع منی قوچمواد و روشها: جمع آوری مایع منی توسط واژن مصنوعی انجام شد. از هر قوچ دو انزال پی در پی به صورت یک روز در میان جمع آوری شد. نمونه ها با محیطهای انجماد فوق به روش یک مرحله ای رقیق شدند و تا دمای 5 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت به صورت تدریجی سرد شدند, سپس به داخل نی های انجماد 0.5ml کشیده شدند. نی ها به مدت 12 دقیقه در بخار نیتروژن قرار داده شدند و برای ذخیره نهایی در نیتروژن مایع نگهداری شدند.یافته ها: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که هر چند در تمام گروه های تیماری, اسپرمهای قوچ پس از انجماد - ذوب دارای تحرک بودند ولی درصد تحرک در گروه های مختلف تیماری با یکدیگر متفاوت است.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر این است که هر چند درصد تحرک اسپرم پس از انجماد - ذوب در تمام گروه های تیماری در مقایسه با حالت قبل از انجماد کاهش معنی داری (p£0.05) را نشان می دهد ولی در بین گروه های تیماری, گروه E10G4 (10 درصد زرده تخم مرغ و 4 درصد گلیسرول), کمترین (3.4 درصد) و گروه E20G8 (20 درصد زرده تخم مرغ و 8 درصد گلیسرول), بیشترین (48 درصد) درصد تحرک اسپرم را پس از انجماد ذوب نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فروزان فر، محسن، فضیلتی، محمد، حسینی، سیدمرتضی، مولوی، فریبا، حاجیان، مهدی، اسداله صالحی، سمیه، ربیعی، اسداله، و نصراصفهانی، محمدحسین. (1386). بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal، 5(18)، 17-25. SID. https://sid.ir/paper/81481/fa

    Vancouver: کپی

    فروزان فر محسن، فضیلتی محمد، حسینی سیدمرتضی، مولوی فریبا، حاجیان مهدی، اسداله صالحی سمیه، ربیعی اسداله، نصراصفهانی محمدحسین. بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal[Internet]. 1386؛5(18):17-25. Available from: https://sid.ir/paper/81481/fa

    IEEE: کپی

    محسن فروزان فر، محمد فضیلتی، سیدمرتضی حسینی، فریبا مولوی، مهدی حاجیان، سمیه اسداله صالحی، اسداله ربیعی، و محمدحسین نصراصفهانی، “بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی،” (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal، vol. 5، no. 18، pp. 17–25، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81481/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا