APA:
کپیغزلاوی، هدیه، و رومیانی، لاله. (1399). افزایش مدت ماندگاری میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis)با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک قهوه ای (Sargassum angustifolium) در دمای 4 درجه سانتی گراد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(4 )، 103-113. SID. https://sid.ir/paper/964259/fa
Vancouver:
کپیغزلاوی هدیه، رومیانی لاله. افزایش مدت ماندگاری میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis)با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک قهوه ای (Sargassum angustifolium) در دمای 4 درجه سانتی گراد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(4 ):103-113. Available from: https://sid.ir/paper/964259/fa
IEEE:
کپیهدیه غزلاوی، و لاله رومیانی، “افزایش مدت ماندگاری میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis)با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک قهوه ای (Sargassum angustifolium) در دمای 4 درجه سانتی گراد،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 ، pp. 103–113، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/964259/fa