APA:
کپیپوریوسف، ندا، احمدی، محمد، شریعتی فر، نبی، جعفریان، سارا، و شهیدی، سیداحمد. (1400). بررسی اثر اسانس پونه به فرم های نانو و آزاد بر نگهداری ماهی کپور نقره ای چرخ کرده در طول دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد. سلامت و محیط زیست، 14(4 )، 563-576. SID. https://sid.ir/paper/964883/fa
Vancouver:
کپیپوریوسف ندا، احمدی محمد، شریعتی فر نبی، جعفریان سارا، شهیدی سیداحمد. بررسی اثر اسانس پونه به فرم های نانو و آزاد بر نگهداری ماهی کپور نقره ای چرخ کرده در طول دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1400؛14(4 ):563-576. Available from: https://sid.ir/paper/964883/fa
IEEE:
کپیندا پوریوسف، محمد احمدی، نبی شریعتی فر، سارا جعفریان، و سیداحمد شهیدی، “بررسی اثر اسانس پونه به فرم های نانو و آزاد بر نگهداری ماهی کپور نقره ای چرخ کرده در طول دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد،” سلامت و محیط زیست، vol. 14، no. 4 ، pp. 563–576، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/964883/fa