APA:
کپیرشیدی مجد، طاهره، میرزاده، خلیل، چاجی، مرتضی، ممویی، مرتضی، و زارعی، مهدی. (1394). اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ, عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخمگذار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 11(3)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/97360/fa
Vancouver:
کپیرشیدی مجد طاهره، میرزاده خلیل، چاجی مرتضی، ممویی مرتضی، زارعی مهدی. اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ, عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخمگذار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1394؛11(3):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/97360/fa
IEEE:
کپیطاهره رشیدی مجد، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، مرتضی ممویی، و مهدی زارعی، “اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ, عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخمگذار،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 11، no. 3، pp. 35–45، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97360/fa