APA:
کپیپاپهن، فروغ، و رونق، محمدتقی. (1381). بررسی میزان چربی و پروتئین عضلات ماهی شوریده در منطقه هندیجان در فصول مختلف سال. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 5(8)، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/97384/fa
Vancouver:
کپیپاپهن فروغ، رونق محمدتقی. بررسی میزان چربی و پروتئین عضلات ماهی شوریده در منطقه هندیجان در فصول مختلف سال. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1381؛5(8):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/97384/fa
IEEE:
کپیفروغ پاپهن، و محمدتقی رونق، “بررسی میزان چربی و پروتئین عضلات ماهی شوریده در منطقه هندیجان در فصول مختلف سال،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 5، no. 8، pp. 75–82، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97384/fa