مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

82
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

472
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر آخرین یافته ها و توصیه های کاربردی در زمینه مواد مغذی موثر در بهبود سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 99

چکیده

 مقدمه: بیماری کرونا ویروس 2019 یک بیماری همه گیر است که با علایمی مانند علایم تنفسی, تب, گلو درد و خستگی همراه می باشد. این مقاله با هدف مروری بر آخرین یافته ها و توصیه های کاربردی در زمینه مواد مغذی مؤثر درمقابله با ویروس کرونا ارائه شده است. روش کار: در این مقالهی مروری, مقالاتی که در مورد تغذیه, سیستم ایمنی, عفونت ویروسی و کرونا ویروسها متمرکز شده بودند با جستجوی بانکهای اطلاعاتی نظیر پابمد و اسکاپوس که از سال 1990 تا 2020 منشتر شدند, جمع آوری شده و مورد بررسی قرار گرفتند. . مقالات بدون چکیده انگلیسی از این مطالعه حذف گردیدند., B ویتامین 1, E ویتامین, D ویتامین, A یافته ها: برخی از مواد مغذی شامل پروتئین رژیم غذایی, اسیدهای چرب امگا 3, ویتامین آهن, روی و سلنیم به طور فعال در عملکرد صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن انسان در, C ویتامین, B ویتامین 12, B ویتامین 6 انجام شده COVID-برابر عفونتهای ویروسی نقش دارند. مطالعات اندکی در مورد تأثیر فاکتورهای رژیم غذایی در پیشگیری از 19 است, اما مکمل برخی از مواد مغذی ممکن است در بهبود سیستم ایمنی و وضعیت سلامتی بیماران مبتلا به عفونتهای ویروسی مؤثر باشد. نتیجه گیری: پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و مکمل یاری با مواد مغذی مناسب ممکن است نقش مهمی در پیشگیری, درمان COVID-و مدیریت 19 داشته باشد. با این حال, آزمایشهای بالینی بیشتر برای تأیید این یافته ها و ارائه توصیه های قوی در برابر این بیماری همه گیر لازم می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزائی دهکاء، سمانه، بوربور، فاطمه، شاه دوستی، حسین، نیکجو، شیما، غلامعلی زاده، مریم، و دعائی، سعید. (1400). مروری بر آخرین یافته ها و توصیه های کاربردی در زمینه مواد مغذی موثر در بهبود سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، 13(1 )، 93-99. SID. https://sid.ir/paper/985610/fa

    Vancouver: کپی

    میرزائی دهکاء سمانه، بوربور فاطمه، شاه دوستی حسین، نیکجو شیما، غلامعلی زاده مریم، دعائی سعید. مروری بر آخرین یافته ها و توصیه های کاربردی در زمینه مواد مغذی موثر در بهبود سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی[Internet]. 1400؛13(1 ):93-99. Available from: https://sid.ir/paper/985610/fa

    IEEE: کپی

    سمانه میرزائی دهکاء، فاطمه بوربور، حسین شاه دوستی، شیما نیکجو، مریم غلامعلی زاده، و سعید دعائی، “مروری بر آخرین یافته ها و توصیه های کاربردی در زمینه مواد مغذی موثر در بهبود سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا،” مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، vol. 13، no. 1 ، pp. 93–99، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/985610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button