APA:
کپیپازکی، حدیثه، و پورعلی، پرستو. (1396). جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 27(2)، 126-132. SID. https://sid.ir/paper/98578/fa
Vancouver:
کپیپازکی حدیثه، پورعلی پرستو. جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1396؛27(2):126-132. Available from: https://sid.ir/paper/98578/fa
IEEE:
کپیحدیثه پازکی، و پرستو پورعلی، “جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 27، no. 2، pp. 126–132، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98578/fa