مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

893
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی

صفحات

 صفحه شروع 126 | صفحه پایان 132

چکیده

 سابقه و هدف: امروزه استفاده از رنگدانه های آلی تولید شده توسط میکروارگانیسم ها با توجه به ماهیت و ایمنی آنها در حال افزایش است. این رنگدانه ها در طبیعت و خواص خود متفاوت هستند. هدف از مطالعه حاضر, استخراج رنگدانه های تولید شده در سرما توسط باکتری های سرمادوست است.روش بررسی: 10 نمونه خاک از مناطق مختلف شهر طرقبه جمع آوری و کشت داده شدند. 10 روز بعد, تعداد 14 کلنی باکتریایی که مولد رنگدانه بودند انتخاب شدند و با استفاده از آزمون های بیوشیمیایی و PCR مورد شناسایی قرار گرفتند. با استفاده از متانول و پودر شیشه رنگدانه های باکتریایی استخراج شدند و به منظور خالص سازی آنها TLC بر روی نمونه ها انجام گرفت. دو رنگدانه مربوط به سویه هایA8 و A13 که دارای خلوص مناسب بودند, جهت بررسی سمیت سلولی بر روی 3 رده سلولی HepG2, فیبروبلاست جنین انسان و سرطان معده استفاده شدند.یافته ها: از میان 14 باکتری دارای رنگدانه مربوط به سویه A8 که Aeromonas hydrophyla بود, بر روی رده های مختلف کشت سلولی باعث ممانعت از رشد سلول ها شد. همچنین رنگدانه نامیده شدهA13, بر روی رده های سلولی هیچ سمیتی نداشت و می توان از آن به عنوان یک رنگ طبیعی در صنایع غذایی استفاده کرد.نتیجه گیری: همان گونه که نتایج نشان دادند, بر اساس خواص بیولوژیکی رنگدانه های باکتریایی استخراج شده می توان از آنها در زمینه های مختلف پزشکی و تکنولوژی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پازکی، حدیثه، و پورعلی، پرستو. (1396). جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 27(2)، 126-132. SID. https://sid.ir/paper/98578/fa

    Vancouver: کپی

    پازکی حدیثه، پورعلی پرستو. جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1396؛27(2):126-132. Available from: https://sid.ir/paper/98578/fa

    IEEE: کپی

    حدیثه پازکی، و پرستو پورعلی، “جداسازی و بررسی رنگدانه باکتری های سرمادوست با هدف کاربرد در صنایع غذایی،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 27، no. 2، pp. 126–132، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98578/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button