مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,826
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر گوشت میوه نارگیل بر میزان هورمون های تستوسترون، گنادوتروپ و سلول های جنسی در موش های صحرایی نر بالغ

صفحات

 صفحه شروع 163 | صفحه پایان 167

چکیده

 سابقه و هدف: گوشت نارگیل دارای ترکیباتی است که از نظر شیمیایی از اسیدهای چرب غیراشباع و اشباع تشکیل شده است. اسیدهای چرب غیراشباع می توانند باعث مهار عملکرد آنزیم 5-آلفا-ردوکتاز شوند و اسیدهای چرب اشباع باعث افزایش کلسترول بدن می شوند. لذا تصمیم گرفته شد, تاثیر این گوشت بر وضعیت باروری در جنس مذکر بررسی شود.روش بررسی: در تحقیق تجربی حاضر از 40 سر موش صحرائی نر بالغ از نژاد ویستار در 5 گروه هشت تایی استفاده شد. گروه کنترل که فقط آب و غذای استاندارد دریافت کرد, گروه شم که حلال دارو (نرمال سالین) دریافت کرد و گروه های تجربی دریافت کننده 500, 1000 و 2000 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن گوشت نارگیل بودند که به صورت خوراکی و به مدت 30 روز به حیوانات داده شد. در پایان روز سی ام از حیوانات خون گیری و تهیه مقاطع بافتی به عمل آمد. داده ها با آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون t مستقل تحلیل شدند.یافته ها: مقادیر 1000 و 2000 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن از گوشت نارگیل, باعث افزایش معنی داری در میزان تستوسترون و تراکم اسپرم ها نسبت به گروه کنترل و شاهد شد (p<0.05).نتیجه گیری: گوشت میوه نارگیل موجب افزایش تستوسترون و تراکم اسپرم لوله ای می شود که احتمالا با وجود ترکیباتی مانند اسیدهای لوریک, میریستیک و پالمیتیک که مهارکننده آنزیم 5-آلفا- ردوکتاز و افزاینده بیوسنتز 17- بتاهیدروکسی استروئید دهیدروژناز در میوه نارگیل هستند, مرتبط است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شریعتی، مهرداد، مدرسی، مهرداد، و عربی، فیروز. (1391). تاثیر گوشت میوه نارگیل بر میزان هورمون‌ های تستوسترون, گنادوتروپ و سلول ‌های جنسی در موش‌ های صحرایی نر بالغ. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 22(3)، 163-167. SID. https://sid.ir/paper/98638/fa

    Vancouver: کپی

    شریعتی مهرداد، مدرسی مهرداد، عربی فیروز. تاثیر گوشت میوه نارگیل بر میزان هورمون‌ های تستوسترون, گنادوتروپ و سلول ‌های جنسی در موش‌ های صحرایی نر بالغ. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1391؛22(3):163-167. Available from: https://sid.ir/paper/98638/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد شریعتی، مهرداد مدرسی، و فیروز عربی، “تاثیر گوشت میوه نارگیل بر میزان هورمون‌ های تستوسترون, گنادوتروپ و سلول ‌های جنسی در موش‌ های صحرایی نر بالغ،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 22، no. 3، pp. 163–167، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98638/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button