مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه فاکتورهای فارماکوپه ای و مقایسه اثر رقیق سازی بر فعالیت ضدمیکروبی نمونه محلول های پوویدون آیوداین موجود در بازار دارویی ایران

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 56

چکیده

 سابقه و هدف: با توجه به سازندگان مختلف محلول های پوویدون آیوداین, در این تحقیق کیفیت محلول های موجود مطابق با معیارهای فارماکوپه و تاثیر فاکتور رقت بر زمان اعمال اثر ضد میکروبی این فرمولاسیون ها بررسی گردید.روش بررسی: در این مطالعه تجربی, pH فراورده ها, میزان آیداید و ید در دسترس مطابق فارماکوپه 2009BP اندازه گیری شد. همچنین اثر ضد میکروبی نمونه های ایرانی و دو نمونه مشابه خارجی بر میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس اورئوسATCC 29737  و سودوموناس آئروژینوزا ATCC 28753, به عنوان نماینده باکتری های گرم مثبت و گرم منفی, در رقت های 1, 5/1, 10/1, 20/1, 40/1, 60/1, 80/1, 100/1, 200/1 و 300/1 بررسی شد و میزان نابودی میکروارگانیسم ها بعد از مجاورت در زمان های 15, 30, 60 و 120 ثانیه تعیین گردید.یافته ها: تمام فرمولاسیون ها دارای ویژگی های فارماکوپه ای قابل قبول بوده و سرعت تاثیر متناسب با میزان رقت افزایش می یافت. این روند در فرآورده های مختلف متفاوت بوده و در زمان 15 ثانیه رقت 10/1 به مراتب از محلول خالص بهتر بود. رقیق سازی بیشتر از حد بهینه باعث کاهش اثر نسبت به رقت های کمتر بود.نتیجه گیری: فاکتور رقت, فاکتور بسیار حساسی در اثر ضد باکتریایی فرآورده های پوویدون آیوداین است. این نکته می تواند به تفاوت میزان ید آزاد در هر یک از این فرآورده های تجاری و تفاوت در میزان ید در دسترس آنها بازگردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فاضلی، محمدرضا، سبزه چیان، ندا، محبوبی، آرش، رضایت، سیدمهدی، صمدی، نسرین، و جمالی فر، حسین. (1391). مطالعه فاکتورهای فارماکوپه ای و مقایسه اثر رقیق سازی بر فعالیت ضدمیکروبی نمونه محلول های پوویدون آیوداین موجود در بازار دارویی ایران. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 22(1)، 51-56. SID. https://sid.ir/paper/98790/fa

    Vancouver: کپی

    فاضلی محمدرضا، سبزه چیان ندا، محبوبی آرش، رضایت سیدمهدی، صمدی نسرین، جمالی فر حسین. مطالعه فاکتورهای فارماکوپه ای و مقایسه اثر رقیق سازی بر فعالیت ضدمیکروبی نمونه محلول های پوویدون آیوداین موجود در بازار دارویی ایران. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1391؛22(1):51-56. Available from: https://sid.ir/paper/98790/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا فاضلی، ندا سبزه چیان، آرش محبوبی، سیدمهدی رضایت، نسرین صمدی، و حسین جمالی فر، “مطالعه فاکتورهای فارماکوپه ای و مقایسه اثر رقیق سازی بر فعالیت ضدمیکروبی نمونه محلول های پوویدون آیوداین موجود در بازار دارویی ایران،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 22، no. 1، pp. 51–56، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98790/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا