Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
تعیین میزان پاتولین آب سیب با تکنیک ریز استخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینه سازی به کمک روش سطح پاسخ
دلاور مصطفی | کمانکش مرضیه | توکلی رویا
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 448
تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی بر نانوذرات اصلاح شده (متصل به پادتن)
اهری حامد | رضویلر ودود | اکبری بهروز
View 245
تاثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی
داردرفشی محمدجواد | بهرامی غلامرضا | صادقی احسان
View 530
فارسی Version
Production and evaluation of Vitamin E based nanoemulsion by spontaneous method
, ,
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
View 415
ANTIMICROBIAL EFFECT OF SILVER NANOPARTICLES PRODUCED BY CHEMICAL REDUCTION ON STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND ESCHEIRCHIA COLI
ASADI M.
View 119
STABILITY AND HEAT RESISTANCE OF SOYBEAN OIL WITH NATURAL ANTIOXIDANTS FROM SEEDLESS BARBERRIES EXTRACTED USING SUBCRITICAL WATER
MOHAMADI M. | MASKOOKI A.M. | MORTAZAVI S.A.
View 125
PHYSICAL PROPERTIES OF VITAMIN D3-LOADED NANOLIPOSOMES PREPARED BY THIN LAYER HYDRATION-SONICATION
MOHAMMADI M. | GHANBARZADEH B. | HAMISHEHKAR H.
View 400