Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
تاثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی
داردرفشی محمدجواد | بهرامی غلامرضا | صادقی احسان
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 524
تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی بر نانوذرات اصلاح شده (متصل به پادتن)
اهری حامد | رضویلر ودود | اکبری بهروز
View 241
تعیین میزان پاتولین آب سیب با تکنیک ریز استخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینه سازی به کمک روش سطح پاسخ
دلاور مصطفی | کمانکش مرضیه | توکلی رویا
View 446
فارسی Version
Production and evaluation of Vitamin E based nanoemulsion by spontaneous method
, ,
JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES & FOOD TECHNOLOGY
View 411
ANTIMICROBIAL EFFECT OF SILVER NANOPARTICLES PRODUCED BY CHEMICAL REDUCTION ON STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND ESCHEIRCHIA COLI
ASADI M.
View 114
STABILITY AND HEAT RESISTANCE OF SOYBEAN OIL WITH NATURAL ANTIOXIDANTS FROM SEEDLESS BARBERRIES EXTRACTED USING SUBCRITICAL WATER
MOHAMADI M. | MASKOOKI A.M. | MORTAZAVI S.A.
View 120
PHYSICAL PROPERTIES OF VITAMIN D3-LOADED NANOLIPOSOMES PREPARED BY THIN LAYER HYDRATION-SONICATION
MOHAMMADI M. | GHANBARZADEH B. | HAMISHEHKAR H.
View 394