Archive
Year
2024 - 2006
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
فارسی Version
ANTIMICROBIAL EFFECT OF SILVER NANOPARTICLES PRODUCED BY CHEMICAL REDUCTION ON STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND ESCHEIRCHIA COLI
ASADI M.
JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES & FOOD TECHNOLOGY
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 125
STABILITY AND HEAT RESISTANCE OF SOYBEAN OIL WITH NATURAL ANTIOXIDANTS FROM SEEDLESS BARBERRIES EXTRACTED USING SUBCRITICAL WATER
MOHAMADI M. | MASKOOKI A.M. | MORTAZAVI S.A.
View 135
انگلیسی Version
تاثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی
داردرفشی محمدجواد | بهرامی غلامرضا | صادقی احسان
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
View 534
Production and evaluation of Vitamin E based nanoemulsion by spontaneous method
, ,
View 437
تعیین میزان پاتولین آب سیب با تکنیک ریز استخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینه سازی به کمک روش سطح پاسخ
دلاور مصطفی | کمانکش مرضیه | توکلی رویا
View 456
PHYSICAL PROPERTIES OF VITAMIN D3-LOADED NANOLIPOSOMES PREPARED BY THIN LAYER HYDRATION-SONICATION
MOHAMMADI M. | GHANBARZADEH B. | HAMISHEHKAR H.
View 419
تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی بر نانوذرات اصلاح شده (متصل به پادتن)
اهری حامد | رضویلر ودود | اکبری بهروز
View 252