APA:
کپیداردرفشی، محمدجواد، بهرامی، غلامرضا، و صادقی، احسان. (1392). تاثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/495701/fa
Vancouver:
کپیداردرفشی محمدجواد، بهرامی غلامرضا، صادقی احسان. تاثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(4):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/495701/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد داردرفشی، غلامرضا بهرامی، و احسان صادقی، “تاثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 13–20، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495701/fa