مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

706
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 719 | صفحه پایان 728

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی منتشر شده است, لطفا برای مشاهده مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده مقاله های این شماره اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصحی، بهزاد، رضوی، سیدمحمدعلی، مرتضوی، سیدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1394). بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(6)، 719-728. SID. https://sid.ir/paper/143604/fa

    Vancouver: کپی

    ناصحی بهزاد، رضوی سیدمحمدعلی، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(6):719-728. Available from: https://sid.ir/paper/143604/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد ناصحی، سیدمحمدعلی رضوی، سیدعلی مرتضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 6، pp. 719–728، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143604/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button