APA:
کپیناصحی، بهزاد، رضوی، سیدمحمدعلی، مرتضوی، سیدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1394). بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(6)، 719-728. SID. https://sid.ir/paper/143604/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، رضوی سیدمحمدعلی، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(6):719-728. Available from: https://sid.ir/paper/143604/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، سیدمحمدعلی رضوی، سیدعلی مرتضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 6، pp. 719–728، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143604/fa