به منظور بررسی ترکیبات شیمیایی پیازهای پاییزه گیاه تمشکین گل درشت(Bellevalia longistyla) ، ابتدا تست های کیفی گروه های مختلف ترکیبات طبیعی انجام پذیرفت و حضور ترکیبات آلکالوییدی و فلاوونوییدی در آن نشان داده شد. جهت بررسی ترکیبات فلاونوییدی، ابتدا پیازها آسیاب شد و سپس با استفاده از حلال پترولیوم اثر ترکیبات لیپوییدی آنها حذف گردید. استخراج ترکیبات آگلیکون فلاوونوییدی از تفاله باقیمانده توسط حلال کلروفرم صورت پذیرفت. شرایط جداسازی عصاره کلروفرمی حاصل ابتدا با TLC مشخص گردید و سپس توسط کروماتوگرافی پره پاراتیو مورد جداسازی قرار گرفت. تعیین ساختمان ماده جداشده توسط طیفUV وHNMR صورت گرفت. ساختمان شیمیایی این ترکیب 5,4 دی هیدروکسی 7 و 8 دی متوکسی 3 بنزیل 4 کرومانون تعیین گردید. با توجه به طیف HNMR، ترکیب مذکور دارای آرایش انولی در موقعیت کتون کربن 4 و پروتون کربن 3 می باشد.