APA:
کپیسلمان پور، آرزو، صوتی خیابانی، محمود، قنبرزاده، بابک، و جلالی، سیدحسین. (1394). بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالاد حاوی برخی از هیدروکلوئیدها, در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(10)، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/501849/fa
Vancouver:
کپیسلمان پور آرزو، صوتی خیابانی محمود، قنبرزاده بابک، جلالی سیدحسین. بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالاد حاوی برخی از هیدروکلوئیدها, در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(10):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/501849/fa
IEEE:
کپیآرزو سلمان پور، محمود صوتی خیابانی، بابک قنبرزاده، و سیدحسین جلالی، “بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالاد حاوی برخی از هیدروکلوئیدها, در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 10، pp. 33–42، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501849/fa