مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,901
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

581
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط مصرف استامینوفن با قند مایع نخاع در تب و تشنج

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 11

چکیده

 زمینه و هدف: افزایش قندخون و مایع نخاع در تب و تشنج به طور شایع رخ می دهد. آزادسازی سریع کورتیزول و آدرنالین پس از تشنج, به عنوان واکنش استرس زا, منجر به این افزایش می گردد. در طی تب, آزادسازی اینترلوکین 1 بتا, به عنوان سیتوکین اندوژن پیوژن منجر به مهار آزادسازی انسولین و کورتیزول می گردد. این حوادث می تواند همراهی میان غلظت قند مایع نخاع و دمای بدن در مطالعه حاضر را شرح دهد. هدف از مطالعه حاضر بررسی ارتباط مصرف استامینوفن و قند مایع نخاع در تب و تشنج می باشد.روش بررسی: در مطالعه مقطعی تحلیلی حاضر, مایع نخاع 63 کودک (18-3 ماه) دچار تب و تشنج آنالیزگردید. متوسط غلظت قند مایع نخاع در کودکانی که 6 ساعت قبل از تشنج استامینوفن دریافت کرده بودند با گروهی که استامینوفن دریافت نکردند, با استفاده از تست های آماری T-student test و Mann-whitney test, آنالیز و با هم مقایسه گردید.یافته ها: متوسط قند مایع نخاع در کودکانی که استامینوفن دریافت نکردند در مقایسه با گروه دریافت کننده استامینوفن, به طور قابل ملاحظه ای بالاتر بود. (82±8 میلی گرم در دسی لیتر در مقایسه با 53±4 میلی گرم در دسی لیتر).نتیجه گیری: غلظت قند مایع نخاع در کودکان دچار تب و تشنج, با مصرف استامینوفن کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احسانی پور، فهیمه، و اردلان، مریم. (1388). ارتباط مصرف استامینوفن با قند مایع نخاع در تب و تشنج. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 16(63)، 7-11. SID. https://sid.ir/paper/10044/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی پور فهیمه، اردلان مریم. ارتباط مصرف استامینوفن با قند مایع نخاع در تب و تشنج. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1388؛16(63):7-11. Available from: https://sid.ir/paper/10044/fa

    IEEE: کپی

    فهیمه احسانی پور، و مریم اردلان، “ارتباط مصرف استامینوفن با قند مایع نخاع در تب و تشنج،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 16، no. 63، pp. 7–11، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/10044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button