مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوعی پروبیوتیک بر کلونیزه شدن روده ای و تهاجم بافتی سالمونلا انتریتیدیس در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 35

چکیده

 مقدمه: سالمونلا انتریتیدیس یکی از مهم ترین عوامل بیماری های با منشاء غذایی در انسان است که اغلب از طریق مصرف فرآورده های آلوده پرندگان منتقل می شود. پروبیوتیک ها مکمل های غذایی حاوی میکروارگانسیم های زنده هستند که از طریق پدیده حذف رقابتی می توانند باعث کاهش آلودگی سالمونلایی شوند. این مطالعه با هدف بررسی اثر نوعی پروبیوتیک بر پایه باکتری های لاکتوباسیلوس, بیفیدوباکتریوم و انتروکوکوس بر کلونیزه شدن روده ای و تهاجم بافتی سالمونلا انتریتیدیس در جوجه های گوشتی انجام گرفت.مواد و روش ها: تعداد 128 جوجه یک روزه در یک طرح کاملا تصادفی به چهار تیمار هر کدام با 4 تکرار 8 قطعه ای تقسیم شدند. تیمارهای 1 و 2 در طول آزمایش آب آشامیدنی حاوی 120 میلی گرم در لیتر پروبیوتیک را دریافت کردند, اما تیمارهای 3 و 4 آب معمولی استفاده کردند. در سن 2 روزگی, تیمارهای 1 و 3 با ورود جوجه هایی که یک روز قبل با 1.5×105 cfu سالمونلا تلقیح شده بودند (سیدر) مورد چالش قرار گرفتند. در سنین 3, 5, 7 و 21 روزگی, نمونه هایی از سکوم و کبد تهیه و از نظر آلودگی سالمونلایی بررسی شدند.نتایج: جوجه های تحت آزمایش هیچ گونه نشانه بالینی و تلفاتی نداشتند. سیدرها در طول آزمایش به سالمونلا آلوده بودند. کلونیزه شدن سالمونلا در سکوم به طور محسوس تحت تاثیر پروبیوتیک قرار نگرفت, ولی جداسازی سالمونلا از نمونه های کبدی به طور نسبی 37 درصد کاهش یافت.نتیجه گیری: افزودن پروبیوتیک به آب جوجه های تازه به دنیا آمده از نظر درمانگاهی می تواند سودمند باشد, اما توجه به رعایت نکات بهداشتی در گله های مادر و نتاج آنها اهمیت بیشتری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، رمضانعلی، راجی، احمدرضا، کلیدری، غلامعلی، میاحی، منصور، و ابراهیمی، هادی. (1396). تاثیر نوعی پروبیوتیک بر کلونیزه شدن روده ای و تهاجم بافتی سالمونلا انتریتیدیس در جوجه های گوشتی. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، 12(1 )، 28-35. SID. https://sid.ir/paper/107891/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری رمضانعلی، راجی احمدرضا، کلیدری غلامعلی، میاحی منصور، ابراهیمی هادی. تاثیر نوعی پروبیوتیک بر کلونیزه شدن روده ای و تهاجم بافتی سالمونلا انتریتیدیس در جوجه های گوشتی. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی[Internet]. 1396؛12(1 ):28-35. Available from: https://sid.ir/paper/107891/fa

    IEEE: کپی

    رمضانعلی جعفری، احمدرضا راجی، غلامعلی کلیدری، منصور میاحی، و هادی ابراهیمی، “تاثیر نوعی پروبیوتیک بر کلونیزه شدن روده ای و تهاجم بافتی سالمونلا انتریتیدیس در جوجه های گوشتی،” (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، vol. 12، no. 1 ، pp. 28–35، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107891/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button