مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

888
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

858
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسیدهای آمینه بر رشد میکروسپوریوم ژیپسئوم و اپیدرموفیتون فلوکوزوم

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 138

چکیده

 زمینه و هدف: اسیدهای آمینه, اثرات متفاوتی بر رشد برخی از درماتوفیت ها دارند. بعضی ممکن است سبب افزایش و برخی دیگر باعــث مهــار رشــد آنهــا گردنــد. غلظت اسیدهای آمینه نیز فاکتور مهمی در اثرات آنها می باشد. در مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات اسیدهای آمینه بر رشد درماتوفیت ها, دو سوش ایرانی درماتوفیت شامل اپیدرموفیتون فلوکوزوم و میکروسپوریوم ژیپسئوم بررسی گردید. روش بررسی: این مطالعه از نوع مطالعات تجربی است. این دو نوع قارچ در محیط کشت سابروگلوکزآگار که از 23 اسید آمینه در غلظت های 1 و 1/0 گرم در دسی لیتر تهیه شده بودند, کشت داده شدند (هر کدام از نمونه ها سه بار تکرار گردید) و بعد از 2 هفته, قطر کلونی ها اندازه گیری شد و میانگین آنها با میانگین حاصل از گروه کنترل که از کشت درماتوفیت ها در محیط سابروگلوکزآگار بدون افزودن اسید آمینه تشکیل شده بود, مقایسه گردید. یافته ها: نتایج حاصل نشان داد که ال ـ سیستئین هیدروکلراید, ال ـ سیستئین, ال ـ اسید آسپارتیک, ال ـ اسیدگلوتامیک و دی ال ـ تریپتوفان بیش ترین اثرات را در مهار رشد درماتوفیت ها داشته و بقیه اسیدهای آمینه, اثرات مهاری ضعیف تری داشتند و حتی تعدادی باعث افزایش رشد درماتوفیت ها گردیدند. نتیجه گیری: میکروسپوریوم ژیپسئوم بیش تر از اپیدرموفیتون فلوکوزوم, تحت تاثیر اسیدهای آمینه قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سراسگانی، محمدرضا، و فیروزرای، محسن. (1385). اثر اسیدهای آمینه بر رشد میکروسپوریوم ژیپسئوم و اپیدرموفیتون فلوکوزوم. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 13(51)، 131-138. SID. https://sid.ir/paper/11137/fa

    Vancouver: کپی

    سراسگانی محمدرضا، فیروزرای محسن. اثر اسیدهای آمینه بر رشد میکروسپوریوم ژیپسئوم و اپیدرموفیتون فلوکوزوم. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1385؛13(51):131-138. Available from: https://sid.ir/paper/11137/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا سراسگانی، و محسن فیروزرای، “اثر اسیدهای آمینه بر رشد میکروسپوریوم ژیپسئوم و اپیدرموفیتون فلوکوزوم،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 13، no. 51، pp. 131–138، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/11137/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button