مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

64
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

29
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 88

چکیده

 سابقه و هدف: خلال سیب زمینی سرخ شده با وجود دارا بودن مقدار زیاد روغن و اثرات سوء آن بر سلامتی یکی از محصولات پرطرفدار در صنعت غذا می باشد. از این رو, کاهش جذب روغن در خلال های سیب زمینی, هدفی مهم در فرآوری آن می باشد. در این پژوهش به بررسی اثر استفاده از پیش تیمار مایکروویو بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق پرداخته شد. مواد و روش ها: سیب زمینی پس از خریداری تا 24 ساعت قبل از شروع آزمایشات در سردخانه بالای صفر درجه (4 درجه سانتی گراد) نگهداری شد. پیش تیمار مایکروویو با توان ها (200, 300, 400 و 500 وات) و زمان های (2, 4 و 6 دقیقه) اعمال گردید و فرآیند سرخ کردن در دماهای 160 و 180 درجه سانتی گراد انجام گرفت. در نهایت محتوای رطوبت, میزان جذب روغن, مولفه های رنگی, سختی بافت, چروکیدگی و آزمون حسی نمونه ها ارزیابی گردید. یافته ها: اعمال پیش تیمار مایکروویو تاثیر معنی دار بر محتوای رطوبت, روغن جذب شده, شاخص های رنگی و سختی بافت داشت (05/0>P) و بر چروکیدگی خلال های سیب زمینی بی تاثیر بود (05/0

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

    ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مطوری، فاطمه، مهرنیا، محمدامین، جوینده، حسین، و حجتی، محمد. (1402). تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 18(2 )، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/1134070/fa

    Vancouver: کپی

    مطوری فاطمه، مهرنیا محمدامین، جوینده حسین، حجتی محمد. تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1402؛18(2 ):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/1134070/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه مطوری، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، و محمد حجتی، “تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 2 ، pp. 75–88، 1402، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1134070/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button