APA:
کپیکرمی، زهره، پیغمبردوست، سیدهادی، حصاری، جواد، و اکبری ادرگانی، بهروز. (1397). جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(4 )، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/121141/fa
Vancouver:
کپیکرمی زهره، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، اکبری ادرگانی بهروز. جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(4 ):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/121141/fa
IEEE:
کپیزهره کرمی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، و بهروز اکبری ادرگانی، “جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 ، pp. 39–50، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121141/fa