مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

717
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

755
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 50

چکیده

 سابقه و هدف در سال های اخیر, علاقه زیادی به شناسایی و تشخیص پپتیدهای زیست فعال حاصل از منابع گیاهی نشان داده شده است. هیدولیز آنزیمی پروتئین ها, رایج ترین روش برای تولید پپتیدهای زیست فعال است. جوانه گندم یکی از مهم ترین فراوردههای جانبی حاصل از آسیاب گندم غنی از نظر پروتئین با ترکیب اسید آمینه مناسب می باشد که در این تحقیق از آن به عنوان یک منبع پروتئینی مناسب برای هیدرولیز آنزیمی جهت تولید پپتید آنتی اکسیدانت مورد استفاده قرار گرفت. مواد و روش ها هیدرولیز آنزیمی پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین انجام شد. عوامل موثر در هیدرولیز, جهت دستیابی به بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدها توسط روش سطح پاسخ (RSM) بهینه سازی شدند. سپس فراکسیون ها در نقطه بهینه با استفاده از RP-HPLC جدا شدند و فراکسیون با بالاترین فعالیت مهار رادیکال ABTS با استفاده از LC/MS/MS شناسایی شد. یافته ها مدل ریاضی مشخص کننده ناحیه ای با بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی منطبق با دمای 37 درجه سانتی گراد, زمان 270 دقیقه و نسبت آنزیم به سوبسترا 58/1 (w/w%) بود. نتایج تعیین توالی نشان داد که پپتید خالص شده دارای توالی KELPPSDADW و وزن مولکولی 54/1157 دالتون است. این پپتید به عنوان جذب کننده رادیکال (% 1/1± 86: ABTS, % 4/1± 51: DPPH) عمل کرده است. نتیجه گیری این نتایج نشان داد که پپتید KELPPSDADW از پروتئین جوانه گندم, دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قوی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، زهره، پیغمبردوست، سیدهادی، حصاری، جواد، و اکبری ادرگانی، بهروز. (1397). جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(4 )، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/121141/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی زهره، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، اکبری ادرگانی بهروز. جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(4 ):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/121141/fa

    IEEE: کپی

    زهره کرمی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، و بهروز اکبری ادرگانی، “جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 ، pp. 39–50، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121141/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button