APA:
کپیطیبی نژاد، نیما، نیستانی، تیرنگ، رشیدخانی، بهرام، نیکویه، بهاره، کلایی، علی، شریعت زاده، نسترن، و زاهدی راد، ملیحه. (1391). ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/121237/fa
Vancouver:
کپیطیبی نژاد نیما، نیستانی تیرنگ، رشیدخانی بهرام، نیکویه بهاره، کلایی علی، شریعت زاده نسترن، زاهدی راد ملیحه. ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/121237/fa
IEEE:
کپینیما طیبی نژاد، تیرنگ نیستانی، بهرام رشیدخانی، بهاره نیکویه، علی کلایی، نسترن شریعت زاده، و ملیحه زاهدی راد، “ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 1–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121237/fa