مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

521
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طیبی نژاد، نیما، نیستانی، تیرنگ، رشیدخانی، بهرام، نیکویه، بهاره، کلایی، علی، شریعت زاده، نسترن، و زاهدی راد، ملیحه. (1391). ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/121237/fa

    Vancouver: کپی

    طیبی نژاد نیما، نیستانی تیرنگ، رشیدخانی بهرام، نیکویه بهاره، کلایی علی، شریعت زاده نسترن، زاهدی راد ملیحه. ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/121237/fa

    IEEE: کپی

    نیما طیبی نژاد، تیرنگ نیستانی، بهرام رشیدخانی، بهاره نیکویه، علی کلایی، نسترن شریعت زاده، و ملیحه زاهدی راد، “ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 1–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121237/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button