APA:
کپیپیرسا، سجاد، علیزاده، محمد، و قهرمان نژاد، نادر. (1396). اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/121327/fa
Vancouver:
کپیپیرسا سجاد، علیزاده محمد، قهرمان نژاد نادر. اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/121327/fa
IEEE:
کپیسجاد پیرسا، محمد علیزاده، و نادر قهرمان نژاد، “اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 53–64، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121327/fa