مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

610
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلی پروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 سابقه و هدف: فیلم های کامپوزیتی که از دو جز خوراکی و سنتزی تشکیل شده اند, به عنوان ایده ای جدید در بسته بندی مواد غذایی مطرح شده اند. به دلیل ماهیت متفاوت فیلم های خوراکی و سنتزی, کنار هم قرار دادن آنها بدون انجام اصلاحاتی بر سطح پلیمر دشوار بوده و با چالش هایی مواجه است. در این مطالعه از فرآیند پلاسما به منظور اصلاح سطحی فیلم پلی پروپیلن (PP) استفاده شده و سپس این فیلم با کربوکسی متیل سلولز (CMC) پوشش داده شد.مواد و روش ها: در این مطالعه ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های دولایه نسبت به بخار آب با هر کدام از فیلم های CMC و PP مقایسه شد. همچنین به منظور بررسی اثر تیمار پلاسما در بهبود ویژگی های فیلم های دولایه, مقایسه ای نیز بین فیلم های دولایه PP/CMC تیمار شده با پلاسما و تیمار نشده صورت پذیرفت.یافته ها: نتایج حاکی از آن بود که فیلم های PP/CMC تیمار شده با پلاسما نسبت به فیلم های دولایه تیمار نشده و فیلم های تک لایه PP و CMC نفوذپذیری کمتری نسبت به بخار آب (WVP) داشته و ویژگی های مکانیکی بهتری دارند.نتیجه گیری: به کار گیری فیلم PP/CMC تیمار شده با پلاسما, می تواند در بهبود ویژگی های بازدارندگی و مکانیکی بسته بندی نقش به سزایی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هنرور، زهره، فرهودی، مهدی، محمدی، عبدالرضا، فردوسی، روح اله، و شجاعی علی آبادی، سعیده. (1396). استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلی پروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(2)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/121383/fa

    Vancouver: کپی

    هنرور زهره، فرهودی مهدی، محمدی عبدالرضا، فردوسی روح اله، شجاعی علی آبادی سعیده. استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلی پروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(2):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/121383/fa

    IEEE: کپی

    زهره هنرور، مهدی فرهودی، عبدالرضا محمدی، روح اله فردوسی، و سعیده شجاعی علی آبادی، “استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلی پروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2، pp. 55–64، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121383/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button