APA:
کپیگلابی، محسن، نحوی، ایرج، توسلی، منوچهر، و مبینی دهکردی، محسن. (1388). بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(4 (پی در پی 15))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/121508/fa
Vancouver:
کپیگلابی محسن، نحوی ایرج، توسلی منوچهر، مبینی دهکردی محسن. بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(4 (پی در پی 15)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/121508/fa
IEEE:
کپیمحسن گلابی، ایرج نحوی، منوچهر توسلی، و محسن مبینی دهکردی، “بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 4 (پی در پی 15)، pp. 1–8، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121508/fa