APA:
کپیقجربیگی، پیمان، کامکار، ابوالفضل، جنت، بهروز، و حاج حسینی بابایی، اشرف. (1391). اثر مهارکنندگی عصاره رزماری و ویتامین هاي
B3
و
B6
بر تشکیل آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(2 (پی در پی 25))، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/121511/fa
Vancouver:
کپیقجربیگی پیمان، کامکار ابوالفضل، جنت بهروز، حاج حسینی بابایی اشرف. اثر مهارکنندگی عصاره رزماری و ویتامین هاي
B3
و
B6
بر تشکیل آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(2 (پی در پی 25)):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/121511/fa
IEEE:
کپیپیمان قجربیگی، ابوالفضل کامکار، بهروز جنت، و اشرف حاج حسینی بابایی، “اثر مهارکنندگی عصاره رزماری و ویتامین هاي
B3
و
B6
بر تشکیل آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2 (پی در پی 25)، pp. 67–73، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121511/fa