APA:
کپیرزمجو، مریم، خاکی، پژواک، فقیه نصیری، مازیار، و رضایی، کرامت اله. (1395). بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/121558/fa
Vancouver:
کپیرزمجو مریم، خاکی پژواک، فقیه نصیری مازیار، رضایی کرامت اله. بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/121558/fa
IEEE:
کپیمریم رزمجو، پژواک خاکی، مازیار فقیه نصیری، و کرامت اله رضایی، “بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 59–66، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121558/fa