APA:
کپیرضاییان، مریم، ابدالی، نرگس، و عربان، مرضیه. (1393). مقایسه تاثیر مصرف روغن زیتون فوق بکر (اکسترا ویرجین) با ایبوپروفن بر شدت دیسمنوره اولیه (کارآزمایی بالینی متقاطع). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/121569/fa
Vancouver:
کپیرضاییان مریم، ابدالی نرگس، عربان مرضیه. مقایسه تاثیر مصرف روغن زیتون فوق بکر (اکسترا ویرجین) با ایبوپروفن بر شدت دیسمنوره اولیه (کارآزمایی بالینی متقاطع). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(2):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/121569/fa
IEEE:
کپیمریم رضاییان، نرگس ابدالی، و مرضیه عربان، “مقایسه تاثیر مصرف روغن زیتون فوق بکر (اکسترا ویرجین) با ایبوپروفن بر شدت دیسمنوره اولیه (کارآزمایی بالینی متقاطع)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 67–74، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121569/fa