مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,667
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بره موم زنبور عسل و کاربرد آن برای سلامت دهان و دندان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 مقدمه: بره موم محصول کندوی عسل است که ویژگی آنتی اکسیدان دارد. سایر اثرات آن شامل خواص ضد باکتری, ضد ویروس, ضد قارچ, ضد سرطان و ضد التهاب می باشد. هدف مقاله مروری حاضر, بررسی پژوهش های انجام شده و گردآوری اثرات کاربردهای متعدد بره موم در بهبود سلامت دهان و دندان بود.شرح مقاله: جستجو با استفاده از کلید واژه های Propolis, و با ترکیب با Oral health و Dental treatment به تنهایی یا به صورت ترکیبی در بانک های الکترونیکی فارسی مشتمل بر منابع Google و پایگاه های اطلاعات علمی: وزارت بهداشت, بانک اطلاعات مقالات علوم پزشکی ایران (Medlib.ir), پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران (SID), بانک اطلاعات نشریات کشور (Iran Medex) و (Magiran), همچنین جستجو در بانک های الکترونیکی لاتین از طریق PubMed و ISI web of knowledge در بازه زمانی 1997 تا 2009 صورت گرفت. 22 مقاله بر اساس معیارهای ورود به مطالعه انتخاب شدند و مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: تاکنون بره موم در درمان زخم های جراحی, ماده شستشو دهنده داخل کانال, مهار فرایند پوسیدگی, درمان پریودنتیت و حساسیت عاجی, به عنوان ماده ضد قارچ و ضد باکتری در داخل کانال در پژوهش های دندان پزشکی بررسی شده است. در بیشتر مطالعات ماده مزبور اثربخشی مناسبی داشته است.نتیجه گیری: با توجه به ویژگی های بسیار مفید مطرح شده برای این ماده از جمله اثرات ضد التهاب, ضد باکتری و ضد قارچ قوی, و از همه مهم تر تحریک سیستم ایمنی که می تواند مانع بسیاری از بیماری ها شود, به نظر می رسد این ماده پتانسیل استفاده بیشتر در علوم دندان پزشکی را دارد که نیازمند بررسی های آینده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضویان، سیدحمید، خزاعی، صابر، کاظمی، شنتیا، و سیدی، سیدمظاهر. (1391). بره موم زنبور عسل و کاربرد آن برای سلامت دهان و دندان. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، 8(5)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/126078/fa

    Vancouver: کپی

    رضویان سیدحمید، خزاعی صابر، کاظمی شنتیا، سیدی سیدمظاهر. بره موم زنبور عسل و کاربرد آن برای سلامت دهان و دندان. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان[Internet]. 1391؛8(5):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/126078/fa

    IEEE: کپی

    سیدحمید رضویان، صابر خزاعی، شنتیا کاظمی، و سیدمظاهر سیدی، “بره موم زنبور عسل و کاربرد آن برای سلامت دهان و دندان،” مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، vol. 8، no. 5، pp. 1–11، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/126078/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button