مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,278
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خمیردندان: مروری بر انواع، اجزای تشکیل دهنده و عوارض احتمالی آن ها

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 204

چکیده

 مقدمه: خمیردندان ها پر استفاده ترین و پر فروش ترین محصولات بهداشتی دهان و دندان هستند و کاربرد آن ها یکی از معمول ترین رفتارهای بهداشت دهان و دندان در کشورهای پیشرفته می باشد. امروزه تنوع وسیعی از این محصولات برای اهداف گوناگون در بازار می باشند که انتخاب محصول مناسب را برای بیماران و همچنین توصیه آن توسط دندان پزشکان و بهداشت کاران را مشکل نموده است. این مقاله جزییات اجزای خمیردندان ها و کاربردهای بالینی آن ها را شرح می دهد و سعی دارد دندان پزشکان را در تجویز خمیردندان مناسب بر اساس نیازهای شخصی بیماران شان یاری رساند. شرح مقاله: این مطالعه یک مطالعه مروری است که از جستجو در منابع کتابخانه ای و سایت های اینترنتی PubMed و ISI Web of Science و موتور جستجوی Google بین سال های 1973 تا 2011 با استفاده از کلید واژه های خمیردندان, پریودنتیکس, پلاک دندانی انجام شده است.یافته ها: تنوع وسیعی از خمیردندان های ضد پوسیدگی, ضد پلاک و ژنژویت, ضد تشکیل جرم, از بین برنده حساسیت دندانی و انواع سفید کننده دندان وجود دارند که حاوی طیف وسیعی از اجزاء فعال و غیرفعال می باشند. انواع مواد ساینده, مرطوب کننده, دترجنت ها, مواد اتصال دهنده, ژله ای کننده, طعم دهنده, شیرین کننده و نگه دارنده در کنار مواد فعال درمان کننده مانند ترکیبات متنوع فلوراید, باکتریو استات ها, آنزیم ها, پیرو فسفات ها و ترکیبات کاهنده حساسیت دندانی و غیره از جمله این اجزاء هستند. در مطالعات انجام شده, تاثیر, معایب و مزایای هر یک از این اجزاء مورد بحث قرار گرفته است.نتیجه گیری: آشنایی دندان پزشکان با ترکیب و اجزای خمیردندان ها و همچنین عملکرد اجزاء فعال و غیرفعال آن ها, ضروری است و می تواند گامی موثر در تسهیل انتخاب و تجویز مناسب خمیردندان ها برای بیماران باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقاره عابد، احمد، ضیا، پیمان، یقینی، جابر، و پورمرادی، بنفشه. (1391). خمیردندان: مروری بر انواع, اجزای تشکیل دهنده و عوارض احتمالی آن ها. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، 8(2)، 183-204. SID. https://sid.ir/paper/126231/fa

    Vancouver: کپی

    مقاره عابد احمد، ضیا پیمان، یقینی جابر، پورمرادی بنفشه. خمیردندان: مروری بر انواع, اجزای تشکیل دهنده و عوارض احتمالی آن ها. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان[Internet]. 1391؛8(2):183-204. Available from: https://sid.ir/paper/126231/fa

    IEEE: کپی

    احمد مقاره عابد، پیمان ضیا، جابر یقینی، و بنفشه پورمرادی، “خمیردندان: مروری بر انواع, اجزای تشکیل دهنده و عوارض احتمالی آن ها،” مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، vol. 8، no. 2، pp. 183–204، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/126231/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button