مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,371
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی، پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین یکی از پرمصرف ترین مشتقات پنی سیلین است, که به صورت فرآورده های چند بار مصرف بسته بندی و عرضه می گردد. معمولا احتمال آلودگی پس از ساخت این نوع فرآورده ها توسط مصرف کننده وجود دارد. با توجه به اینکه مصرف کننده اصلی این فرآورده ها اطفال فاقد سیستم ایمنی کامل می باشند, بنابراین آلودگی می تواند در آنها ایجاد عفونتهای ثانویه بنماید, مزید بر آنکه پی آمدهای اقتصادی نامطلوبی را نیز به همراه خواهد داشت. به همین جهت در این مطالعه از حد مطلوبی از مواد محافظ (سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم) برای جلوگیری از خطرات ناشی از میکروارگانیسم های مورد اشاره در فارماکوپه های انگلستان و آمریکا استفاده گردید, سپس با تلقیح میکروارگانیسم ها به داخل فرآورده و کشتهای مکرر بین 6 , 24 و 48 ساعت و 7, 14, 21 و 28 روز برای هر باکتری در سه نوبت نشان داد که سوسپانسیون 125 میلی گرمی خوراکی آموکسی سیلین کارخانه فارابی نیازی به ماده محافظ ضدباکتریایی ندارد, اما برای کپک ها و قارچ ها باید ماده محافظ مناسب به فرآورده افزوده شود. از طرفی برای جلوگیری از آلودگیهای مراحل ساخت فرآورده های غیراستریل خوراکی نیز وجود مواد محافظ ضرورت دارد. در این مطالعه به علت اثر ضدباکتریایی آموکسی سیلین اثر محافظتی متیل پارابن مشخص نشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غروی، سیدمنوچهر، کسری کرمانشاهی، روحا، و کمالی زاده، علیرضا. (1381). مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس, اشرشیاکلی, پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین. مجله علمی پزشکی جندی شاپور، -(مسلسل 35)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/12816/fa

    Vancouver: کپی

    غروی سیدمنوچهر، کسری کرمانشاهی روحا، کمالی زاده علیرضا. مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس, اشرشیاکلی, پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین. مجله علمی پزشکی جندی شاپور[Internet]. 1381؛-(مسلسل 35):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/12816/fa

    IEEE: کپی

    سیدمنوچهر غروی، روحا کسری کرمانشاهی، و علیرضا کمالی زاده، “مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس, اشرشیاکلی, پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین،” مجله علمی پزشکی جندی شاپور، vol. -، no. مسلسل 35، pp. 1–8، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/12816/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button