مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

970
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضدمیکروبی عصاره های متانولی بومادران، سیر و مورد بر سودوموناس آئروژینوزا

صفحات

 صفحه شروع 70 | صفحه پایان 76

چکیده

 زمینه و هدف: سودوموناس آئروژینوزا یک باکتری گرم منفی است که توانایی ایجاد عفونت های فرصت طلب در بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی را دارد. شرایط و وضعیت بیمار, همچنین پاسخ سویه مولد عفونت نسبت به درمان می تواند در روند پیشرفت عفونت بسیار تاثیرگذار باشد؛ بدین شکل که روند عفونت زایی به سمت باکتریمی و سپسیس رفته و وضعیت دشواری ایجاد می کند. مقاومت روزافزون این باکتری باعث شده تا محققان در پی کشف ماده ای موثر در جهت سرکوب بیماری زایی این پاتوژن باشند. از زمان های دور تاکنون, از عصاره های گیاهی برای درمان عفونت های مختلف استفاده می شود. در این مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره های متانولی بومادران, سیر و مورد بر سودوموناس آئروژینوزا بررسی گردید.روش بررسی: در این مطالعه تجربی, اثر سه عصاره بومادران, مورد و سیر بر روی چهار سویه مختلف از سودوموناس آئروژینوزا بررسی شد و تاثیر هر کدام از این عصاره ها به روش رقت در آگار مورد مطالعه قرار گرفت.یافته ها: از میان سه عصاره مورد بررسی, عصاره سیر بیشترین اثر ضدمیکروبی را نشان داد. همچنین مشاهدات, حاکی از تفاوت در حساسیت سویه های مورد بررسی نسبت به عصاره های مختلف بود که بر اساس خاستگاه و میزان مقاومت آنتی بیوتیکی, واکنش های متفاوتی نسبت به هر یک از عصاره ها نشان دادند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه, عصاره ها منابع طبیعی و ارزشمندی در جهت ساخت داروهای ضد میکروبی بر علیه سودوموناس ها و سایر باکتری های بیماری زای مقاوم می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستمی راد، مهدی، جوادی، علی، اکبری، طیبه، حیدرپور، اعظم، جمالی، میترا، مهدوی، رویا، و خدادادمطلق، محمد. (1396). اثر ضدمیکروبی عصاره های متانولی بومادران, سیر و مورد بر سودوموناس آئروژینوزا. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 11(10 )، 70-76. SID. https://sid.ir/paper/131928/fa

    Vancouver: کپی

    رستمی راد مهدی، جوادی علی، اکبری طیبه، حیدرپور اعظم، جمالی میترا، مهدوی رویا، خدادادمطلق محمد. اثر ضدمیکروبی عصاره های متانولی بومادران, سیر و مورد بر سودوموناس آئروژینوزا. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1396؛11(10 ):70-76. Available from: https://sid.ir/paper/131928/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رستمی راد، علی جوادی، طیبه اکبری، اعظم حیدرپور، میترا جمالی، رویا مهدوی، و محمد خدادادمطلق، “اثر ضدمیکروبی عصاره های متانولی بومادران, سیر و مورد بر سودوموناس آئروژینوزا،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 11، no. 10 ، pp. 70–76، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/131928/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button