APA:
کپیشعبانی، جهانبخش، میرزایی، حبیب اله، جعفری، سیدمهدی، و سرفرازی، مسیح. (1395). بهینه سازی و مدل سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته. علوم غذایی و تغذیه، 13(2 (پیاپی 50))، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/143146/fa
Vancouver:
کپیشعبانی جهانبخش، میرزایی حبیب اله، جعفری سیدمهدی، سرفرازی مسیح. بهینه سازی و مدل سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(2 (پیاپی 50)):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/143146/fa
IEEE:
کپیجهانبخش شعبانی، حبیب اله میرزایی، سیدمهدی جعفری، و مسیح سرفرازی، “بهینه سازی و مدل سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 43–52، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143146/fa