APA:
کپیودائی، فاطمه، میزانی، مریم، مشهدی اکبربوجار، مسعود، و گرامی، عباس. (1395). بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته بندی به درون آن. علوم غذایی و تغذیه، 13(2 (پیاپی 50))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143150/fa
Vancouver:
کپیودائی فاطمه، میزانی مریم، مشهدی اکبربوجار مسعود، گرامی عباس. بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته بندی به درون آن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(2 (پیاپی 50)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143150/fa
IEEE:
کپیفاطمه ودائی، مریم میزانی، مسعود مشهدی اکبربوجار، و عباس گرامی، “بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته بندی به درون آن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 5–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143150/fa