APA:
کپیآبرومندآذر، پرویز، متقیان پور، زهرا، شریفان، انوشه، و لاریجانی، کامبیز. (1389). بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان (Carum copticum). علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 10-18. SID. https://sid.ir/paper/143260/fa
Vancouver:
کپیآبرومندآذر پرویز، متقیان پور زهرا، شریفان انوشه، لاریجانی کامبیز. بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان (Carum copticum). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):10-18. Available from: https://sid.ir/paper/143260/fa
IEEE:
کپیپرویز آبرومندآذر، زهرا متقیان پور، انوشه شریفان، و کامبیز لاریجانی، “بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان (Carum copticum)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 10–18، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143260/fa