APA:
کپیمرادی، وحیده، غیاثی طرزی، بابک، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی نژاد، رضا. (1389). ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 51-57. SID. https://sid.ir/paper/143262/fa
Vancouver:
کپیمرادی وحیده، غیاثی طرزی بابک، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی نژاد رضا. ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):51-57. Available from: https://sid.ir/paper/143262/fa
IEEE:
کپیوحیده مرادی، بابک غیاثی طرزی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و رضا عزیزی نژاد، “ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 51–57، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143262/fa