مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,378
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 28

چکیده

 مقدمه: اکثر محصولاتی که امروزه تولید می شوند نتیجه فرآیندهای چند مرحله ای هستند, به این معنی که فرآیندهای چند متغیره ای هستند که طی چندین مرحله متوالی انجام می شوند که در هر مرحله یک یا چندین مشخصه کیفی مختلف مطابق با مشخصات فرآیند می تواند جهت کنترل کردن انتخاب شوند. هدف از انجام این تحقیق تعیین پارامترهای موثر بر کیفیت محصول شکر سفید و ارایه یک مدل برای پیش بینی کیفیت محصول تولیدی می باشد.مواد و روش ها: در دوره یک ماهه خط تصفیه شکرخام در کارخانه قند همدان تحت بررسی قرار گرفته است. کلیه متغیرهای کیفی موثر در تصفیه شکرخام و تولید شکر سفید اندازه گیری و بر اساس مدل دارای خودهمبستگی علاوه بر پارامترهای خود فرآیند, تحلیل رگرسیونی برای ارزیابی کیفیت محصول تولیدی بعمل آمده است.یافته ها: یک روش مناسب برای کنترل کیفیت آماری فرآیند چندمرحله ای تصفیه شکر خام بر مبنای نمودار علت – معلولی, روابط خودهمبستگی و نمودارهای کنترل ایجاد شده است که با استفاده از تحلیل رگرسیونی می توان کیفیت شکر تولیدی را در حین فرآیند, ارزیابی کرد و بدین وسیله با اقدام اصلاحی از تولید شکر نامرغوب جلوگیری نمود. با استفاده از این روش و پیاده سازی آن می توان شکر سفید را با توجه به کیفیت مواد اولیه در کیفیت های دلخواه برای نیاز نهایی گوناگون تولید کرد.نتیجه گیری: نتایج ارزیابی نشان می دهد در بین متغیرهای مورد بررسی بیشترین ضریب همبستگی بین pH پخت دوم, قند ملاس, بریکس شربت خام با کیفیت شکر سفید (مجموع پوآن) می باشد. همچنین برای مشخصه کیفی محصول (مجموع پوآن) خودهمبستگی وجود دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خداکرمی، وحید، علیجانی، فرزاد، و هنرور، مسعود. (1392). کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام. علوم غذایی و تغذیه، 10(3 (پیاپی 39))، 21-28. SID. https://sid.ir/paper/143271/fa

Vancouver: کپی

خداکرمی وحید، علیجانی فرزاد، هنرور مسعود. کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(3 (پیاپی 39)):21-28. Available from: https://sid.ir/paper/143271/fa

IEEE: کپی

وحید خداکرمی، فرزاد علیجانی، و مسعود هنرور، “کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39)، pp. 21–28، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143271/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button