APA:
کپیشرافتی چالشتری، رضا، شرافتی چالشتری، فرهاد، رفیعیان کوپایی، محمود، و اشرفی، کوروش. (1390). تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 19(4 (پیاپی 79))، 525-532. SID. https://sid.ir/paper/407428/fa
Vancouver:
کپیشرافتی چالشتری رضا، شرافتی چالشتری فرهاد، رفیعیان کوپایی محمود، اشرفی کوروش. تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1390؛19(4 (پیاپی 79)):525-532. Available from: https://sid.ir/paper/407428/fa
IEEE:
کپیرضا شرافتی چالشتری، فرهاد شرافتی چالشتری، محمود رفیعیان کوپایی، و کوروش اشرفی، “تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 19، no. 4 (پیاپی 79)، pp. 525–532، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407428/fa