APA:
کپییلمه، محمود، حبیبی نجفی، محمدباقر، حسینی، فرشته، و فرهوش، رضا. (1393). ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه، 11(4 (پیاپی 44))، 17-22. SID. https://sid.ir/paper/143354/fa
Vancouver:
کپییلمه محمود، حبیبی نجفی محمدباقر، حسینی فرشته، فرهوش رضا. ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(4 (پیاپی 44)):17-22. Available from: https://sid.ir/paper/143354/fa
IEEE:
کپیمحمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، فرشته حسینی، و رضا فرهوش، “ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 17–22، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143354/fa