APA:
کپیخانزادی، سعید، رضویلر، ودود، آخوندزاده بستی، افشین، و جمشیدی، عبداله. (1385). اثر اسانس آویشن شیرازی, اسید استیک, دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2 (نیمه دوم))، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/143485/fa
Vancouver:
کپیخانزادی سعید، رضویلر ودود، آخوندزاده بستی افشین، جمشیدی عبداله. اثر اسانس آویشن شیرازی, اسید استیک, دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(2 (نیمه دوم)):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/143485/fa
IEEE:
کپیسعید خانزادی، ودود رضویلر، افشین آخوندزاده بستی، و عبداله جمشیدی، “اثر اسانس آویشن شیرازی, اسید استیک, دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 23–31، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143485/fa