مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,173
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

6

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 92

چکیده

 توجه و علاقه فزاینده به جایگزینی نگهدارنده هی شیمیایی (ضدمیکروبی و ضداکسیداسیون) با انواع طبیعی, موجب مطالعات زیادی در مورد منابع گیاهی و جستجوی انواع عصاره ها و اسانس های گیاهش شده است, تا بتوان جایگزینی مناسب و طبیعی برای نگهدارنده های شیمیایی پیدا نمود. در این مطالعه, لگاریتم درصد احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز متأثر از غلظت های مختلف (صفر, 03/0 و06/0 درصد) اسانس آویشن شیرازی در طی 21 روز نگهداری در سه درجه حرارت (35, 25 و 15 درجه سانتیگراد) مورد بررسی قرار گرفت. لگاریتم درصد احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم به طور معنی داری (05/0>P, آنالیز واریانس) تحت تأثیر غلظت های مختلف اسانس قرار گرفت. به طوری که در غلظت صفر درصد اسانس در درجات حرارت 35, 25 و 15 درجه سانتی گراد به ترتیب 07/1 , 07/1 و 41/0 بود. در حالیکه در غلظت 03/0 درصد به ترتیب 93/2- ,24/3- و 24/3- و در غلظت 06/0 درصد به ترتیب 23/4- ,23/4- و 23/4- بود. بر طبق نتایج به دست آمده, درصد احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم با افزایش غلظت اسانس کاهش پیدا کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آخوندزاده بستی، افشین، رضویلر، ودود، میثاقی، علی، عباسی فر، رضا، رادمهر، بهراد، و خلیقی سیگارودی، فرحناز. (1382). اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی، 3(9)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/15727/fa

    Vancouver: کپی

    آخوندزاده بستی افشین، رضویلر ودود، میثاقی علی، عباسی فر رضا، رادمهر بهراد، خلیقی سیگارودی فرحناز. اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی[Internet]. 1382؛3(9):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/15727/fa

    IEEE: کپی

    افشین آخوندزاده بستی، ودود رضویلر، علی میثاقی، رضا عباسی فر، بهراد رادمهر، و فرحناز خلیقی سیگارودی، “اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز،” گیاهان دارویی، vol. 3، no. 9، pp. 85–92، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15727/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button