مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,334
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

888
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی O157:H7، سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 در این تحقیق اثر ضد میکروبی اسانس حاصل از بذرهای شوید و گشنیز بر روی سه میکرو ارگانیسم بیماری زای غذایی یعنی استافیلوکوکوس اورئوس (PTCC 1431), اشرشیاکلی (O157:H7 (ATCC 35218) و سالمونلا تیفی موریوم (14028 ATCC) بررسی شد و میزان کمترین غلظت بازدارنده (MIC) و کمترین غلظت کشنده (MBC) این اسانس ها تعیین گردید. برای این منظور 6 سطح غلظت از هر اسانس شامل 250ppm, 4000, 2000, 1000, 500, 125 انتخاب گردید. جهت کشت میکروبی از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع و محیط های کشت مولر هینتون آگار و براث استفاده شد. نتایج نشان داد که استافیلوکوکوس اورئوس حساسترین و سالمونلا تیفی موریم مقاوم ترین باکتری به هر دو اسانس بودند. اسانس بذر کشنیز نسبت به اسانس بذر شوید بازدارندگی بیشتری بر باکتری های گرم منفی داشت. اسانس بذر گشنیز دارای MIC و MBC برابر با 1000ppm و اسانس بذر شوید دارای کمترین غلظت بازدارنده (MIC) معادل 500ppm و کمترین غلظت باکتری کشی (MBC) برابر با 1000ppm در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بود. در مورد سالمونلا اسانس ها در هیچ یک از غلظت ها اثر بازدارندگی نشان ندارند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برومند، عاطفه، حامدی، منوچهر، امام جمعه، زهرا، رضوی، سیدهادی، و گل مکانی، محمدتقی. (1387). بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7, سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/143521/fa

    Vancouver: کپی

    برومند عاطفه، حامدی منوچهر، امام جمعه زهرا، رضوی سیدهادی، گل مکانی محمدتقی. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7, سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/143521/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه برومند، منوچهر حامدی، زهرا امام جمعه، سیدهادی رضوی، و محمدتقی گل مکانی، “بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7, سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 59–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143521/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button