APA:
کپیبرومند، عاطفه، حامدی، منوچهر، امام جمعه، زهرا، رضوی، سیدهادی، و گل مکانی، محمدتقی. (1387). بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7, سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/143521/fa
Vancouver:
کپیبرومند عاطفه، حامدی منوچهر، امام جمعه زهرا، رضوی سیدهادی، گل مکانی محمدتقی. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7, سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/143521/fa
IEEE:
کپیعاطفه برومند، منوچهر حامدی، زهرا امام جمعه، سیدهادی رضوی، و محمدتقی گل مکانی، “بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriangrum sativum) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7, سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 59–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143521/fa