APA:
کپیسلیمانی، عادله، وریدی، محمدجواد، صادقی ماهونک، علیرضا، و نصیری محلاتی، مهدی. (1391). بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 115-120. SID. https://sid.ir/paper/143555/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی عادله، وریدی محمدجواد، صادقی ماهونک علیرضا، نصیری محلاتی مهدی. بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):115-120. Available from: https://sid.ir/paper/143555/fa
IEEE:
کپیعادله سلیمانی، محمدجواد وریدی، علیرضا صادقی ماهونک، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 115–120، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143555/fa